Bezieling, verdieping en persoonlijke groei

Yoga & Meditatie

Het doel ligt niet voor je, maar is al in je aanwezig.

Yoga lessen met aandacht en meditatie

De yogalessen van Irmtraud in Delft zijn er voor iedereen die op zoek is naar bezieling en verdieping. Alle lessen worden al meer dan 40 jaar door Irmtraud zelf gegeven waarbij de laatste jaren de focus steeds meer ligt op Kashmir-yoga. 

Het bijzondere van de Kashmir-yoga is het beoefenen van alle yogahoudingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama’s) vanuit de tastgevoel of energielichaam, het toelaten -zonder in te grijpen- en accepteren van alle gewaarwordingen die in onze aandacht verschijnen en het vertrouwd raken met de kunst van het waarnemen. Het tastgevoel wordt door eenvoudige, doch heel bijzondere ontspanningsoefeningen opgewekt, waarbij de ademhaling een belangrijke rol speelt. Via dit tastgevoel kunnen we het energielichaam ervaren. Deze beleving van het lichaam is een hele ontdekking. Via deze nieuwe mogelijkheid ons lichaam te leren kennen openen we een deur naar een ander niveau van voelen en bewustzijn. 

Meditatie is een belangrijke afronding: van beweging naar stilte zonder oordeel innerlijk schouwen: zien wat IS. 

harp 800px

Wanneer kun je lessen volgen?

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond:
van 20.00 tot 21.15 uur

Maandag- en woensdagochtend:
van 10.00 tot 11.15 uur

Instromen. Je kunt het hele jaar door instromen in de bestaande groepen. Bel of mail met Irmtraud voor een kennismaking, daarna kun je deelnemen aan een gratis proefles. 

Yoga van Irmtraud... is ruimte voor het geestelijke aspect van yoga.

Meer weten?

Wens je meer informatie of een proefles?

Bel of mail voor een eerste kennismakingsgesprek
Tel: 06 23 404 818
E-mail: yogaidewreede@gmail.com