Bezieling, verdieping en persoonlijke groei

Chakra's

Ontdek het fijnstoffelijke en energielichaam.

Chakra introductiecursus en masterclass

Chakra’s, aura, lichaamsenergieën, meridianen. Hoe kun je ze waarnemen? Wat doe je ermee? Dit zijn vragen, die opkomen, wanneer je kennis maakt met de subtielere wereld van energieën.

Binnen de oosterse filosofie gaat men ervan uit dat de mens naast het fysieke, waarneembare lichaam, ook een energielichaam en een fijnstoffelijk lichaam heeft. Via energiebanen en velden in en om het lichaam is de mens verbonden met het totale energieveld dat ons omgeeft. De verschillende chakra’s, ook wel energiecentra, zijn verbindingsschakels tussen onze energiebanen. Elk chakra is verbonden met lichamelijke functies en aspecten van het leven.

De Chakra introductiecursus is opgezet met het doel je vertrouwd te maken met het werken met energie. Dit betekent in de eerste plaats het herkennen en waarnemen van de verschillende lichaamsenergieën die ons leven beheersen. Je krijgt op heldere en duidelijke wijze inzicht door je eigen directe ervaringen die je in de oefeningen opdoet, zoals:

  • chakras: de 7 basischakras
  • yoga en meditatie
  • pranayama: ademtechniek
  • yantra tekenen
  • visualisaties

In deze Chakra introductiecursus krijg je een goede en degelijke basis om verder te werken aan je eigen ontwikkelingsproces, een levenshouding te vinden die voor jou de beste conditie vormt om te groeien. Na de introductiecursus kun je instromen in de chakra werkgroep waar je het werken met energieën verder kunt ontwikkelen.

Na de introductiecursus kun je deelnemen aan masterclass chakra psychologie waar je het werken met energieën verder kunt ontwikkelen door aura-reading en healing.

Introductiecursus CHAKRA psychologie

Start: januari 2024 
Frequentie: 6 bijeenkomsten 1x per maand op zaterdag
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur

Bel of mail met Irmtraud voor een kennismaking, daarna kun je deelnemen aan een proefles. 

Masterclass CHAKRA psychologie

Na de introductiecursus kun je deelnemen aan masterclass chakra psychologie.

Data:  januari 2024
Frequentie: 6 bijeenkomsten 1x per maand op zaterdag
Tijd: 
10.00 tot 12.30 uur. 

Wens je meer informatie?

Bel of mail voor een eerste kennismakingsgesprek
Tel: 06 23 404 818
E-mail: yogaidewreede@gmail.com