Bezieling, verdieping en persoonlijke groei

De essentie van Yoga

Het doel ligt niet voor je, maar is al in je aanwezig.

Wat is Yoga? Yogastudio Irmtraud de Wreede is een van de weinige studio’s in Delft waar ook ruimte is voor het geestelijke aspect van de yoga. Yoga beoefenen is immers aan je JEZELF werken, een proces van verandering toestaan. Yoga is een weg van herkennen en ervaren door middel van lichaamshoudingen met aandacht uitgevoerd. Met als rode draad de chakra’s.

Het geheim van yoga ligt in het feit dat yoga zich bezig houdt met de gehele mens, niet met een van zijn aspecten. Yoga betekent groei in lichamelijk, mentaal en spiritueel opzicht. Beginnend met een verbeterde gezondheid en fysiek welzijn (Hatha Yoga), werkt yoga langzaam door het mentale naar het spirituele (Raya Yoga). Geleidelijk ervaar je dat zich een verandering in je voltrekt.

De bundeling van geest en lichaam brengt je uiteindelijk bij de ervaring van eenwording. In dat opzicht is yoga en meditatie een methode voor lichamelijke, mentale en spirituele ontwikkeling. Ten slotte geeft de ervaring het gevoel van bezieling, verdieping en persoonlijke groei.

De aandacht kan je helpen om inzicht te krijgen hoe je functioneert en bijvoorbeeld negatieve bindingen en identificaties los kan laten in plaats van ze te voeden. Yoga is van grote waarde en de invloed van de oefeningen zal al gauw doorwerken in je dagelijks leven. Yoga is een natuurlijke en doeltreffende weg die je in contact brengt met je eigen essentie, met jouw bron

harp 800px

Wanneer kun je yogalessen volgen?

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond:
van 20.00 tot 21.15 uur

Maandag- en woensdagochtend:
van 10.00 tot 11.15 uur

Instromen. Je kunt het hele jaar door instromen in de bestaande groepen. Bel of mail met Irmtraud voor een kennismaking, daarna kun je deelnemen aan een gratis proefles. 

Yoga van Irmtraud... is ruimte voor het geestelijke aspect van yoga.

Meer weten?

Wens je meer informatie of een proefles?

Bel of mail voor een eerste kennismakingsgesprek
Tel: 06 23 404 818
E-mail: yogaidewreede@gmail.com