Bezieling, verdieping en persoonlijke groei

Aura reading

Aurareading ondersteunt en herstelt het zelfhelend vermogen.

Aura reading en spirituele therapie

Wat zijn mijn lichamelijke klachten of psychische problemen? Waar loop ik tegenaan? Waar kan ik echt een antwoord op mijn vraag krijgen?

Een aura reading is een energiebehandeling die je kan ondersteunen in een beter begrip van jezelf. Het is een bijzondere ervaring omdat je de energiedoorstroming voelt, die de verbondenheid met je kern herstelt. Tegelijkertijd komt het antwoord op je vraag als vanzelf. Het inzicht kan je helpen de juiste houding te vinden in de meest fundamentele aspecten van je leven. 

De oorzaak van je klachten kan betrekking hebben op je relatie, je werk, je kinderen, je bestemming in je leven, je woon- of leefsituatie, je gezondheid, de keuze van je beroep of het volgen van een opleiding.

Als de eigenlijke vraag je helder voor de geest komt te staan, komt het antwoord als vanzelf.  Voor het bewust worden van de wezenlijke vraag die in je leeft en het open staan voor het antwoord, kan een gesprek met Irmtraud verhelderend zijn. Het vinden van een antwoord op je vragen, is onderdeel van je eigen proces van bewustwording.

Een consult

Eerste consult duurt 1,5 uur
Indien gewenst vervolgafspraken van 1 uur.

De bijdrage voor een consult is 85,-

Wens  je meer informatie?
Of wil je een afspraak maken?
Dit kan telefonisch: 06 23 404 818 of via e-mail: yogaidewreede@gmail.com.

Wens je meer informatie of een individueel consult?

Bel of mail voor een eerste kennismakingsgesprek
Tel: 06 23 404 818
E-mail: yogaidewreede@gmail.com