Yoga Studio Delft – Irmtraud de Wreede

Mindfulness

De masterclass ‘Mindfulness – Yoga en Meditatie’ is geschikt voor iedereen die bewuster in het NU leeft. Het sluit aan op een mindfulness training of de kennis die je al hebt over yoga of meditatie.

In Mindful-Yoga staan aandacht en toelaten centraal. Het is een eeuwenoude wijsheid uit het Oosten die gecombineerd wordt met de meest actuele inzichten uit het Westen. Je kunt het goede van mindfulness vasthouden door het NU te ervaren zonder te oordelen. Door meditatie vanuit de verbondenheid met je hart, vind je de ruimte om met compassie, mededogen en mildheid naar je kwetsbare ik en anderen te kijken.

Hoe kom je bij de ervaring van het nu? Irmtraud laat je met aandacht alle asana’s (yogaoefeningen) en pranayama (ademhalingstechnieken) meditatief uitvoeren wat de ervaring geeft van eenheid van lichaam en geest in een diepere laag van je bewustzijn.

bloem-mindfulness

Praktische informatie:

Januari 2023
8 lessen van 1,5 uur

Nadere informatie volgt

Wens je meer informatie?  Je kunt bellen: 06 23 404 818 of mailen: yogaidewreede@gmail,com.

“Door bij jezelf te blijven… door jezelf in je dagelijkse doen en laten met waakzame belangstelling gade te slaan, met de intentie te begrijpen en niet met de intentie tot oordelen, in een volledig aanvaarden van alles wat zich voor doet. Eenvoudig omdat het er is, moedig je het verborgene aan om aan de oppervlakte te komen en je leven en bewustzijn te verrijken met de daarin gevangen energie├źn. Dit is het grote werk van de bewustwording; het verwijdert obstakels en maakt energie├źn vrij door de aard van het leven en van de geest te begrijpen. Inzicht is de deur naar vrijheid en waakzame aandacht is de moeder van inzicht.”  – Nisargadatta Maharaj