Yoga Studio Delft – Irmtraud de Wreede

Chakras

Chakra’s, aura, lichaamsenergieën, meridianen. Hoe kun je ze waarnemen? Wat doe je ermee? Dit zijn vragen, die opkomen, wanneer je kennis maakt met de subtielere wereld van energieën.

aura 1 deel 1 aura 1 deel 2 aura 1 deel 3

Binnen de oosterse filosofie gaat men ervan uit dat de mens naast het fysieke, waarneembare lichaam, ook een energielichaam en een fijnstoffelijk lichaam heeft. Via energiebanen en velden in en om het lichaam is de mens verbonden met het totale energieveld dat ons omgeeft. De verschillende chakra’s, ook wel energiecentra, zijn verbindingsschakels tussen onze energiebanen. Elk chakra is verbonden met lichamelijke functies en aspecten van het leven.

De Chakra introductiecursus is opgezet met het doel je vertrouwd te maken met het werken met energie. Dit betekent in de eerste plaats het herkennen en waarnemen van de verschillende lichaamsenergieën die ons leven beheersen. Je krijgt op heldere en duidelijke wijze inzicht door je eigen directe ervaringen die je in de oefeningen opdoet, zoals:

  • chakras: de 7 basischakras
  • yoga en meditatie
  • pranayama: ademtechniek
  • yantra tekenen
  • visualisaties

In deze Chakra introductiecursus krijg je een goede en degelijke basis om verder te werken aan je eigen ontwikkelingsproces, een levenshouding te vinden die voor jou de beste conditie vormt om te groeien. Na de introductiecursus kun je instromen in de chakra werkgroep waar je het werken met energieën verder kunt ontwikkelen.

Praktische informatie:

Introductie CHAKRA psychologie
Data: januari 2023 tot en met maart 2023
Frequentie: 2x per maand op zaterdag
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur

Vervolg CHAKRA psychologie: de masterclass
Na de introductiecursus kun je instromen in de masterclass chakra psychologie waar je het werken met energieën verder kunt ontwikkelen door aura-reading en healing.

Praktische informatie:
Masterclass CHAKRA psychologie
Data:
januari 2023 tot en met april 2023
Frequentie: 2x per maand op zaterdag
Tijd:
10.00 tot 12.30 uur

Meld je tijdig aan. Bel : 06 23 404 818 of e-mail: yogaidewreede@gmail.com

contact 1 afsluiting