Yoga Studio Delft – Irmtraud de Wreede

Yoga & Meditatie

NIEUWE CURSUS

Zwangerschapsyoga: voorbereiding op de bevalling
Start cursussen: april, juni, september, november 2022

De yogalessen van Irmtraud in Delft zijn er voor iedereen die op zoek is naar bezieling en verdieping. Alle lessen worden al meer dan 35 jaar door Irmtraud zelf gegeven. Tijdens de yogalessen maak je steeds meer contact met jezelf en ervaar je steeds meer de eenheid, die er altijd is: dat het zelf, je bestaan, je eigen leven die weg is. Het doel ligt niet voor je, maar is al in je aanwezig.

IMG_5278

De zintuigelijke waarneming, die subjectief is, wordt tijdens de lessen teruggebracht naar zuivere waarneming en contact met je wezenlijke bron. Dat maakt het mogelijk dat er weer ontvankelijkheid en openheid is wat de ware natuur van de mens is. Het gaat erom je energielichaam weer even levendig te krijgen als in onze kinderjaren.

Hatha Yoga is een fysieke variant in de yoga die voor het grootste deel bestaat uit  de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama).

Meditatie is een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen. Op een eenvoudige manier oefen je jezelf in direct waarnemen. In aandacht zijn. Meditatie geeft een weg aan van innerlijke vrijheid, mededogen en helder inzicht in zowel jezelf als de wereld om je heen. Leven in het hier en nu. Door meditatie vanuit verbondenheid met je innerlijke bron vind je de ruimte om met compassie, mededogen en mildheid naar je kwetsbare ik en anderen te kijken.


Praktische informatie:
Elk yogaseizoen start in september en loopt tot juni. Het is mogelijk om tijdens het seizoen in te stromen.

Lesrooster:

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond:
van 20.00 tot 21.15 uur

Maandag- en woensdagochtend:
van 10.00 tot 11.15 uur

Donderdagavond mindfulyoga & meditatie:
Start in april 2021, een masterclass van 8 weken

Wil je instromen? Of Irmtraud persoonlijk spreken?
Dit kan telefonisch: 06 23 404 818 of via e-mail: yogaidewreede@gmail.com.

Meer weten over:
De opleidingen en leraren van Irmtraud
Wat is de essentie van yoga?
Yoga stijlen
De Yogastudio in Delft

Zie ook Contact & Route.