Yoga Studio Delft – Irmtraud de Wreede

Yoga

NIEUWE CURSUSSEN
Mindfulyoga en meditatie:
Donderdagavond, start in januari 2021.
Data worden nader bekend gemaakt.
Klik hier voor meer info.

De yogalessen van Irmtraud in Delft zijn er voor iedereen die op zoek is naar bezieling en verdieping. Alle lessen worden al meer dan 30 jaar door Irmtraud zelf gegeven. Tijdens de yogalessen maak je steeds meer contact met jezelf en ervaar je steeds meer de eenheid, die er altijd is: dat het zelf, je bestaan, je eigen leven die weg is. Het doel ligt niet voor je, maar is al in je aanwezig.

IMG_5278

De zintuigelijke waarneming, die subjectief is, wordt tijdens de lessen teruggebracht naar zuivere waarneming en contact met je wezenlijke bron. Dat maakt het mogelijk dat er weer ontvankelijkheid en openheid is wat de ware natuur van de mens is. Het gaat erom je energielichaam weer even levendig te krijgen als in onze kinderjaren.

Hatha Yoga is… … een fysieke variant in de yoga die voor het grootste deel bestaat uit  de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). Meditatie is een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen.


Praktische informatie:
Nieuw yogaseizoen start in september 2020 en loopt tot juni 2021.

Lesrooster:

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond:
van 20.00 tot 21.00 uur
€46,50 per maand

Maandag- en woensdagochtend:
van 10.00 tot 11.00 uur
€46,50 per maand

Donderdagavond mindfulyoga & meditatie:
Start in januari 2021, data worden later bekend gemaakt.

Wens je meer informatie? Of wil je Irmtraud persoonlijk spreken? Dit kan telefonisch: 015-2145250 / 06 234 04 818 of via e-mail: yogaidewreede@gmail.com.
Zie ook Contact & Route.

contact 1 afsluiting