Yoga Studio Delft – Irmtraud de Wreede

De essentie van yoga

Wat is Yoga? Yogastudio Irmtraud de Wreede is een van de weinige studio‚Äôs in Delft waar ook ruimte is voor het geestelijke aspect van de yoga. Yoga beoefenen is immers aan je JEZELF werken, een proces van verandering toestaan. Yoga is een weg van herkennen en ervaren door middel van lichaamshoudingen met aandacht uitgevoerd. Met als rode draad de chakra’s.

voeten vierkant

Het geheim van yoga ligt in het feit dat yoga zich bezig houdt met de gehele mens, niet met een van zijn aspecten. Yoga betekent groei in lichamelijk, mentaal en spiritueel opzicht. Beginnend met een verbeterde gezondheid en fysiek welzijn (Hatha Yoga), werkt yoga langzaam door het mentale naar het spirituele (Raya Yoga). Geleidelijk ervaar je dat zich een verandering in je voltrekt.

De bundeling van geest en lichaam (meditatie), brengt je uiteindelijk bij de ervaring van eenwording. In dat opzicht is yoga en meditatie een methode voor lichamelijke, mentale en spirituele ontwikkeling. Ten slotte geeft de ervaring het gevoel van bezieling, verdieping en persoonlijke groei.

De aandacht kan je helpen om inzicht te krijgen hoe je functioneert en bijvoorbeeld negatieve bindingen en identificaties los kan laten in plaats van ze te voeden. Yoga is van grote waarde en de invloed van de oefeningen zal al gauw doorwerken in je dagelijks leven. Yoga is een natuurlijke en doeltreffende weg die je in contact brengt met je eigen essentie, met jouw bron.

Wil je ook yoga volgen bij Irmtraud? Of een proefles?

Hier vind je meer informatie over de yoga lessen

cropped-meditatie_011.gif