Yoga Studio Delft – Irmtraud de Wreede

Over Irmtraud

Irmtraud de Wreede heeft al 30 jaar een eigen Yoga praktijk in Delft. Zij geeft naast Masterclasses, lessen in Yoga, Mindfulnessyoga en Zwangerschapsyoga ook Chakra Psychologie en Aurareadings. Irmtraud heeft een eigen stijl van Yoga en Meditatie ontwikkeld. Zij bundelt tijdens de lessen, dankzij jarenlange ervaring en haar opleidingen en vorming, verschillende yoga stijlen: Hatha Yoga, Raja Yoga, Kashmir Yoga, Kundalini Yoga en Jnana Yoga. Daarnaast geeft zij onder meer Chakra- en Meditatiecursussen en zij organiseert Chakra reizen. Chakra Psychologie is de rode draad in alle lessen en activiteiten.

IMG_5402

“Yoga een natuurlijke en doeltreffende weg, die mij in contact brengt met de Bron van leven, de innerlijke kracht van liefde, het innerlijk Zelf. Het is mijn intentie om vanuit die verbondenheid met met mensen te werken.” – Irmtraud

irmtraud yogahouding vierkant bewerktMeer weten over:

De opleidingen en leraren van Irmtraud
Wat is de essentie van yoga?
Yoga stijlen
De Yogastudio in Delft


Wil je meer informatie of je aanmelden voor een proefles bij deze ervaren yogadocente? Dat kan telefonisch: 015-2145250 / 06 234 04 818 of via e-mail: yogaidewreede@gmail.com.

contact 1 afsluiting