Yoga Studio Delft – Irmtraud de Wreede

Aurareading

Spirituele therapie

‘Wat zijn mijn lichamelijke klachten of psychische problemen? Waar loop ik tegenaan? Waar kan ik echt een antwoord op mijn vraag krijgen?’

Een aurareading is een energiebehandeling die je kan helpen aan een beter begrip van jezelf.  Het is een bijzondere ervaring omdat je de energiedoorstroming voelt, die de verbondenheid met je kern herstelt. Tegelijkertijd komt het antwoord op je vraag als vanzelf. Het inzicht kan je helpen de juiste houding te vinden in de meest fundamentele aspecten van je leven.

De oorzaak van je klachten kan betrekking hebben op je relatie, je werk, je kinderen, je bestemming in je leven, je woon- of leefsituatie, je gezondheid, de keuze van je beroep of het volgen van een opleiding.

Als de eigenlijke vraag je helder voor de geest komt te staan, komt het antwoord als vanzelf.  Voor het bewust worden van de wezenlijke vraag die in je leeft en het open staan voor het antwoord, kan een gesprek met Irmtraud je van dienst zijn. Het vinden van een antwoord op je vragen, is onderdeel van je eigen proces van bewustwording.

IMG_5353

‘Een individueel consult met een aurareading herstelt het contact met je universele bron van liefde, schoonheid en waarheid. Het ondersteunt en versterkt het zelfhelend vermogen.’

Praktische informatie:
Eerste consult duurt 1,5 uur
Indien gewenst vervolgafspraken van 1 uur
75,-

Wens  je meer informatie? Of wil je een afspraak maken?
Dit kan telefonisch: 06 23 404 818 of via e-mail: yogaidewreede@gmail.com.